Bild

Fystester och hundmys

 

 

11maj 3

11maj 4

11maj 6

11maj 711maj 811maj 10

11maj 12

11maj 11

Hej!

Igår och idag gjorde jag fystester inne i Östersund. Igår var det hopptester där de mätte styrka i olika former samt balans mm. Vi körde även två test där de mätte mjölksyran. Första var ”stamping”, alltså trippa/ stampa/ toucha så många gånger i marken man kan på 90s.  Andra testet var upphopp, så höga man kunde under 90s. Snacka om att det gav mjölksyra! Före, under och efter tog de även blodprov för att se mjölksyrenivån. 8st blodprov igår + 2 st idag blev det totalt.

Idag var det först scanning av kroppsmassa för att se hur många kilo/ procent muskler och fett man har på de olika kroppsdelarna. Något positiv var att jag hade precis lika mycket muskler på höger samt vänster både armar och ben. Efter mätningen var det dags för hexagon-test vilket mäter snabbhet och koordination. Avslutade dagen med VO2max, då man springer på band, i lutning, med mask till man stupar. Jobbigt! Nu ska fystränarna analysera testerna och lägga upp ett sommar-tränings-program efter det.

Ikväll firade vi med lite pasta och en lång hundpromenad där Ross fick leka med sin boll, det gick jättebra tills han fick syn på något mycket mer spännande. En katt, han sprang iväg och jagade upp den stackars kissen i ett träd och sedan var han nöjd och kom tillbaka. Jäkla hund!

P.s jag bär inte runt på hunden när vi är på promenad utan han går själv. Förutom när han ska vara med på kort 😉

Några bilder från testerna kommer förhoppningsvis imorgon.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s