Bild

Juvass day 1

Juvass day 1, 2

Juvass day 1, 3

Juvass day 1, 4

Juvass day 1, 5

Juvass day 1, 6

Juvass day 1, 8

Juvass day 1, 7

Hej!

I helgen var jag på besök hos både mamma och pappa i Hälsingland. De hade ordnat en stor överraskningsfest i lördags (för att jag kom med i landslaget) och jag blev helt chockad när släkt och vänner hoppande ur buskarna och överraskade mig. Vi grillade, gick tipspromenad (med frågor om mig), sjöng, spelade, dansade och hade lotteri. En konstnär hade skänkt en tavla så folk fick köpa lotter och pengarna gick till att finansiera mitt skidläger här i Norge. Supertack för alla som kom och firade mig och alla som bidrog till att jag nu befinner mig på läger i Norge. TACK!!

Nu befinner jag mig i Juvasshytta, Norge med Junior laget.  Första dagen var underbar, fint väder och helt okay underlag. Hade väckarkkockan på 04.40 för avfärd 05.15. Tränade mellan 06-11.30 och sedan åkte vi ner för att käka lunch och fysa. Har precis haft möte med tränarn för att stämma av planen och utrustningen fram över. Nu ska vi käka middag. Imorgon är det sovmorgon och avfärd 06.25.

Kram/ LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s