Bild

Juvass day 3-4


Hey!

Igår (bild 1&2) körde vi vidare på SL skidor i GS bana. Jobbade på rörelse mellan svängen och lite annat smått och gott. Vädret var hyfsat och underlaget var bättre eftersom inte solen kom fram förrän vid 10. Idag (bild 3-11) gick vi över och körde GS bana med GS skidor. Det gick upp och ner. Försökte binda ihop svängarna lite mer vilket gick bra vissa svängar. Vädret var inte på våran sida idag och det blåste storm på toppen och var tjock dimma. Körde 8st Banåk och sen lite friåkningsövningar. Fysen idag var svanskull + bål/rygg övningar. Nu sk vi iväg på middag!

Imorgon är det sista dagen här, innan bussen rullar tillbaka mot Åre igen! 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s