Bild

Football

Fotboll1

Fotboll3

Fotboll2

Fotboll5

Fotboll4

Hej!

Helgen och denna vecka har varit full av träning och jobb. I lördags körde jag, Stephanie och Emelie cirkelträning/ crossfit. 5 övningar som vi sedan körde så många varv vi orkade i 7min x 4set. Det var ett jobbigt och skönt pass. Sedan käkade vi middag tillsammans och myste. I söndags körde jag överkropp på fm och sedan fotboll på kvällen. ICA gänget mot de nyanlända. Jäklar vilken puls man får upp på fotboll samtidigt som det är kul! Speciellt när man vinner, haha. 🙂

I måndags hade jag ett lite lugnare pass i form av 30 min jogg, följt av 30 min bål. Även där körde jag 4st övningar som man varvar så många gånger man orkar i 5min x 4set. Det tar på bålen kan jag lova!!

Igår stod intervaller på schemat. Körde 2min /1 min vila x 10st. Pressade till max då jag var uppe på ca 202 i puls och knappt orkade de sista 30sek. Det var dock skönt när det var gjort! Sedan åkte vi och åt kolbullar i Järpen där det var nationaldagsfirande.

Idag står ben på schemat före jag börjar jobba kl 15.00 och sedan åker jag till Sthlm efter jobbet!

Kram/ LIIN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s