Bild

Food

Broccolibullar med grönsaker Marinerad halloumi med sparris och citronsåsKyckling med salsa verde och tomat/oliv salladGrillad zucchini + halloumi med massa gott.Kyckling med qinoa, zucchini och sallad Rödbetssallad med fetaost och granatäpple Zucchini med vita bönor, keso och sallad!

Det här är lite av vad jag ätit de senaste veckorna. Hoppas ni får lite inspiration! Som sagt älskar jag att göra sallader, speciellt med zucchini eller rödbetor + en god vinegrett. Gillar att äta vegitarisk men det är viktig för mig att hitta andra proteinkällor som bönor, keso, ost osv. 

Nu är jag på väg ner till Sthlm för en ledig helg! 

Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s