Bild

Fysläger 

Hej! 

Nu är fyra dagar med Fysläger avklarat. Vi började i måndags med att göra lite olika tester, som 500m rodd, hopp, armhävningar, dips, chins osv. Andra passet på måndagen var ben. Kul att träffa våran nya fystränare Richard som hade många bra idéer. I tisdags körde vi första snabbhet och koordination på konstgräsplanen i Duved, och sedan ett överkropp och bålpass på eftermiddagen. I går var vi först på fjällfysiken i Ottsjö och bar stenar, välte däck, körde hinderbana och tränade i bland annat ringar. Väldigt kul faktisk och ett hett tips om ni bor i Åretrakten. På eftermiddagen sprang/ gick/ cyklade vi till Blanktjärn, en runda på 10-12 km. Efter det grillade vi korv och marshmallow. 

Igår kväll började jag känna mig lite förkyld och hängig så dagens intervallpass fick jag tyvärr avstå. Lägret avslutades på förmiddagen och sedan var jag iväg till tandis en sväng och kollade gaddarna. Underbart att det är gratis till man är 23år nu! 😀 

Ska vila 1-2 dagar nu och hoppas jag är fit for fight igen på måndag senast. 

Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s