Bild

Latest week


Hej på er!

Veckan har bestått av 5dagars jobb och träning.! Eftersom jag inte är helt hundra i hostan än och inte kunnat springa har jag fokuserat på styrketräning denna vecka. Hårda ben, överkropp och bålpass har det blivit. Drog även med Ebba på ett överkropp och bålpass vilket var kul! Köpte även en ny träningsdagbok (Paolos) som är väldigt bra! Tycker dock han har missat en spalt för ”vikt” så det får knappt plats på raden. Annars är den toppenbra! Kul att se och följa upp träningen. 

Igår var jag på brunch hos Line och sedan jobbade jag 12-19. Efter det var jag hos en ICA kompis en sväng. Dock spöregnar det hela kvällen här i Åre… så typisk. Men lite kubbspel blev det i alla fall. Hade ni en trevlig midsommar? 

Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s