Bild

Photo time

FullSizeRender 2Lin fotat och redigerat

IMG_4647Lin fotat och Step redigerat

IMG_6163Step fotat och jag redigerat

Lin grön 30-6Step fotat och jag redigerat

Lin_

Hellooo 🙂

Senaste dagarna har jag ägnat mig åt träning, jobb och fotografering. Körde två pass i söndags med ben och fotboll, sedan ett crossfit pass på måndag, två på tisdag, vila onsdag, ett intervallpass igår och ett benpass idag! Har även hunnit jobba mån- fredag. Jag och Stephanie har även varit iväg och fotat lite både igår kväll, hela dagen idag och ikväll efter jobbet. Jag har inte hunnit lägga in alla bilder så ni får bara se några smakprover nu. Vi fotade i alla fall lite åt STIL i Åre, typ örhängen och en två plagg, annars har vi bara lekt runt och redigerat! Imorgon har jag ”mördarpass” på ICA 12-22.15 och före det ska jag träna, så lika bra att gå och lägga sig nu!

Kram på er! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s