Bild

Traning hard working hard 


Hej på er! 

Har inte uppdaterat er på över en vecka nu men har inget roligare för mig än att träna, jobba och äta. I förrgår körde jag ben på morgonen och överkropp på kvällen, igår körde jag tunga cirkel-intervaller med mest ben men lite överkropp och bål också. Idag på förmiddagen körde jag cirkel-intervaller med överkropp och bål och nu ikväll körde jag och Mette de jobbigaste 2min intervallerna jag typ någonsin gjort. Låg på 206 i puls och min maxpuls ligger på 208. Vi var helt döda efter! 

Har i alla fall orkat laga mat och matlåda till jobbet imorgon och nu ligger jag helt utslagen i soffan. Det känns i alla fall att jag har tagit i idag. 

Anmälde mig även till coperhill 7k tävlingen nästa onsdag. Vilket är en löptävling runt totthummeln, 7km och 500 fallhöjdsmeter. Vad har jag gett mig in på??

Godnatt / Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s