Bild

Papa´s birthday

Pappa 60 1

Pappa 60 2

Pappa 60 3

Pappa 60 4

Pappa 60 6

Pappa 60 7

Pappa 60 10

Pappa 60 8

Pappa 60 9

Pappa 60 12

Pappa 60 11

Hej!

Satt och redigerade några bilder från pappas kalas för 2 veckor sedan. På pappas födelsedag åkte vi iväg och åt på en grekisk resturang. Dagen efter överraskade vi honom med grillfest för de närmaste släktingarna. Han fick gå skattjakt och leta rätt på presenter med bokstäver på, av bokstäver skulle han sedan bilda ordet Barcelona. När han väl listade ut rätt ord fick han ett kuvert med presentkort på en resa till Spanien/ Barcelona. 🙂

Idag är jag ledig från jobb och ska bara fixa lite nödvändiga saker här hemma + gymma en sväng. Vill dock vara pigg i benen inför Copper7k racet imorgon. 500 fallhöjdsmeter på 7km ska jag klara av direkt efter jobbet. Målet är egentligen inte att vara snabb utan bara gå i mål så att jag är med i utlottningen av bilen!!

Ha det bra! /LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s