Bild

Coppertrail 7k

coppertrail7k

coppertrail7k 5

coppertrail7k 3

coppertrail7k 4

Hej!

Nu är Coppertrail 7k avklarat och jag gjorde väl ett stabilt lopp haha. Vi startade 250personer samtidigt så i början var det korvstoppning och man kunde springa utan bara gå. Uppe vid vm6.an kunde man börja springa om lite folk. Den brantaste delen är dock i början så man kan inte gå ut för hårt heller. Jag kom snabbt upp i 192 i puls och låg där hela vägen upp på toppen. Gick i rask takt och sprang så fort det blev lite platt. När jag väl var uppe började jag springa så fort jag kunde. Gick jäkligt snabbt att ta sig ner! Kom i mål på 49,01min vilket jag tyckte var godkänt, det var trotts allt 7km och 500 fallhöjdsmeter. Kul att ha en tid att jämföra med till nästa år, då ska jag kapa 5-10min! De snabbaste elitlöparna sprang på 30minuter!! Sjukt vad duktiga de är att springa uppför. Mina alpinlår klarar inte av så lång uppförs-löpning alltså 😛

Kram/ LIN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s