Bild

Söndagens iPhone bilder

Åre3

Åre2

Åre4

Åre

Hello!
Tog några bilder på mobil i söndags som jag tänkte att ni skulle få se. Det två första är från balkongen på det nybyggda mediacentret, VM arenan i Åre. Underbar utsikt! Alla åkare och ledare samlades där uppe för att ta en gruppbild. Vill även passa på att påminna er om Lake Lodge (bild nr 1) som är Åres bästa boende, enligt mig. 50 meter till backen (VM 8.an), sjötomt med en helt fantastisk utsikt. Dessutom har alla lägenheterna egen balkong och bastu. Det finns även vallabod, grillplats vid stranden och badplats med brygga. Kan det bli bättre? Boka på Lakelodge.com. Dessutom är det tack vare Lake Lodge som jag har kunnat åka skidor och tävla denna säsong. Stort tack.

Nog om det, den tredje bilden är från en av föreläsningarna vi hade på Skidförbundet. Just denna om åkarhandboken. Coolt att ha alla åkare på plats. Den fjärde bilden är från i söndags morgon då det var sån häftig höst-dimma som låg lågt över byn.

Är ledig i tre dagar nu så har tjatat hit pappa och Bettan så de kommer och underhåller mig två dagar! Ska fixa lite med tapetsering, gräsklippning osv. Samt försöka gå en tur på fjället.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s