Bild

Vertical K + tapetsering

 

Årekutan 2

 

Årekutan 6

Årekutan 7

Årekutan 9

Årekutan 10

Årekutan 11

Årekutan 12

Årekutan 13

Årekutan 14

Årekutan 15

Årekutan 16

Årekutan 19

Årekutan 23

Årekutan 21

Årekutan 22

lin1

lin2

Hej och hå vad jag har gjort mycket idag.

Började med att jag tog med pappa på byggaffären för att köpa tapeter och lite andra nödvändigheter. På väg dit låste sig mina bromsar på bilden, fick därför köra den till verkstan och ringa efter skjuts hem. Började sedan riva tapeter, måla och spackla i rummet vi ska tapetsera om. Rastade sedan Bettan några timmar på fjället genom att gå Vertical K ändå upp på skutan. Tror både hon och jag kände av det i benen! Sedan hem igen för att fortsätta med inredningsprojektet. Hann även söka studiebidrag mitt i allt och gå hem till en kompis för att låna ett stabiliserings-stativ. Nu är jag helt slut (00.20) är klockan. Ska sova och upp igen vid 05 för att måla ett varv till, så att det hinner torka innan vi ska börja tapetsera. Måste även beställa en duschkabin för att sedan annonsera ut lägenheten!

Godnatt/ LIN ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s