Bild

Nästa Saas Fee!

Hej! 

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Jobbat hela helgen + hjälpt till att arrangerat korpen cup, alltså fotbollscup för den som vill. Det blev 10st lag som ställde upp, så vi hade ca 100 personer med spelare, tränare och personal på plats. Mitt uppdrag var fotograf och läkare. Lindade några stukna fötter och tog 1300st bilder som jag nu har gått igenom och redigerat. Lyckat even att Jonas och Ica Åre! 

Nu har jag packat väskor och skidor och sitter i bilen på väg till Östersund. Flyger ner till Stockholm idag och imorgon ner till Schweiz/ Zürich och sedan Saas-Fee. Ska tillbringa 7dagar på snö där nere. Skulle igentligden åkt till Juvass med eftersom Kajsa K inte hängde med till Saas-fee fick jag ta hennes plats istället. Ska bli spännande! 😀 var 10 år sedan jag var i Saas-Fee senast. 

Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s