Bild

Saas-Fee, camp 1. done.

L.L.H 2

LisaH, Jag och HelenSaas fee 15 kopiaVår tränare Kurt och farttjejerna

Saas fee 13

Backen i Saas-feesaas fee8Emelie, LisaB, LisaH, Frida, jag, Anna och Helena 🙂 saas fee7Tjejerna väntar på att få åka uppsaas fee6

saas fee9Lisa H och Emelie saas fee10Anna, Lisa och Helenasaas fee11

saas fee1Vackra bynSaas fee 15Volleyboll på GSaas fee 16

Saas fee 17LisaB, Helena med våra farttränare Laban och Kurt samt service ”Nini”Lisa 1

saas fee 3Helena och Lisa på vår hike

saas fee 4

Hej!

Första lägret är nu avklarat och det har varit grymt bra! Superfint väder alla dagar förutom en, dock två inställda dagar men det gjorde inget eftersom vi fick till så många åk de dagarna vi fick åka upp. Tidiga mornar var det också, 05.00 ringde klockan varje dag förutom den sista dagen då vi var uppe 04.00 för att ta gondolen 05.15.

En vanlig dag såg ur såhär. Klockan på 05.00 för att käka frukost 05.20. Sedan går vi till gondolen vid 06 för att åka upp vid 06.30. Efter två gondoler och ett tåg är vi upp på toppen och byter om. Vid 7.30 är vi igång och tränar, 20-25st åk hinner vi med under en dag och av dem brukar oftast runt 15st vara i bana. Vid 11.30-12 åker vi ner igen för att äta lunch. Vid 14/15-tiden har vi fysträning i 1,5h. Efter det brukar det oftast vara ”lek” alltså volleyboll i 1h. Efter träningen duschar vi och har videogenomgång samt möte inför nästa dag. 19.00 äter vi middag och efter middagen var vi ca 1h att umgås innan det är dags att packa ryggan för morgondagen och gå och sova så man orkar upp till 5 igen. Det är underbart att ha med sig en serviceman när det är så fullt upp att hinna med all träning och annat. Våran service i år är från Kroatien och kallas Nini 🙂 Han är super.

En av dagarna var vi även iväg och åkte på ett inomhus-band. Vi hade våra egna pjäxor men fick låna skidor (blades). Det var skitsvårt i början men efter ett tag kom man in i det. Ramlade dock en gång som LisaB självklart lyckades filma, som skidförbundet ville ha. De la sedan ut filmen på deras Instagram och det dröjde inte länge innan klippet låg uppe på ”Slalomtokyodrift”, vilket typ ät den största kanalen för folk som ramlar på skidor. Deras konto har över 101 tusen fösare och klippet har nu över 43 tusen visningar, haha. Så kan det gå.

Jag landade hemma i Åre i tisdags och sedan dess har jag hunnit jobba två pass på Ica, som nu var mina sista pass på Ica, hoppas kunna jobba lite extra i vinter men får se hur mycket jag hinner med. Skulle även gjort fystester i tors och fre men eftersom jag fortfarande känner av en benhinna så flyttade vi fram testerna till slutet av sep. Idag är det tvättning och packning som gäller för imorgon bär det av till Sthlm och sedan Saas-fee och läger nr2.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s