Bild

3 oktober- Norge

Lin2

Lin3

Emelie 2

Hilma 1

Michele 2

Bliz 4

Gruppbild junior + Fanny och Lin 2Gruppbild junior + Fanny och Lin 3

Bliz 1

Hej!

Det var länge sedan jag uppdaterade er nu! Sorry för det. Livet har gått i ett nu de senaste veckorna. I Saas-Fee har jag inte haft något internet och inte kunnat lägga ut några bilder. Men jag lovar er, det kommer. Sedan jag uppdaterade er sist har jag hunnit vara 10 dagar i Saas-Fee. Det var helt underbart. I alla fall de tre sista dagarna när jag fick åka fart med mitt fartlag! 😀

Efter lägret blev jag förkyld och var tvungen att hoppas över fystesterna, istället spenderade jag några dagar först hos mamma och sedan hos pappa. Pappa skjutsade sedan upp mig till Åre. Till helgen fick jag besök av moster och mamma och vi gick på höstmarknaden i Åre och hade det mysigt.

I söndags åkte jag ner till Juvasshytta i Norge för ytterligare ett läger. Tränarna ansåg att vi skulle få ut mer skidåkning i Norge än att åka tillbaka till Saas-fee igen som planerat. Än så länge vet jag inte om den planen var så bra eftersom det är höstlov här och mycket folk. + att underlaget inte är det bästa. Tror dock att det kommer bli bättre till helgen! Träning får vi i alla fall ut 🙂

Här är några bilder från igår när vi tog nya profilbilder och gruppbilder. Eftersom vi var på läger när den officiella fotodagarna var fick jag fota alla juniorer istället.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s