Bild

October 15- in Åre

Lisa 1

Lisa 4

Lisa 2

Lisa 3 Vackra Lisa 

Hej på er!

Fyra dagar på hemmaplan har gått fort. Har hunnit träna tre dagar. Ätit middag med tre olika vänner och fixar lite nödvändiga saker här hemma. Idag tränade jag och Lisa + Emelie på ett hörn. Vi körde först överkropp och sedan ett bra bålpass på 5 övningar x 2,5min x 4 set. Efter passet käkade jag och Lisa middag. Det blev en kompott av lite olika goda saker som hallumi, sallad, matvete, broccoli och quorn. Efter middagen åkte jag iväg och spelade lite fotboll, tills de släkte ner planen vid 21 och det blev kolsvart. Hittade knappt av planen, haha. Nu ska jag sova för imorgon kommer pappsen upp och hälsar på.

Hann även ta lite bilder åt Lisa när hon modellar i sin fina Helly Hansen jacka. Verkligen fin färg alltså!

Imorgon tänkte jag berätta vad jag brukar äta till frukost, så in och kika 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s