Bild

Sponsor.me/linivarsson

Hej fina läsare!

Sponsor.me

Som ni vet är mitt stora mål att få åka VM på hemmaplan i Åre 2019. Målet jag har satt upp med mina tränare är att kvala in till störtloppet och för att göra det behöver jag träna och tävla massa! Som ni förstår kostar detta MASSA pengar. Ni förstår också att jag inte har många dagar ledigt för att hinna jobba när jag dessutom studerar på 75%. I dagsläget ger skidåkningen ingen inkomst utan enbart utgifter. För att få allt att gå ihop krävs därför sponsorer. Är otroligt tacksam att jag till denna säsong än så länge har ICA Åre som sponsor. Det räcker tyvärr inte för att täcka alla kostnader i samband med läger och tävlingar.

För att kunna göra det jag gör och satsa 110% till VM har jag satt ihop en insamling (HÄR). Genom den kan ni som privatperson eller företag vara med och bidra med valfri slant. Jag är så otroligt tacksam för minsta lilla bidrag! Det är guld värt ☺️

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s