Bild

Downtown Denver

N45A4119N45A4093N45A4182N45A4162N45A4088N45A4292N45A4337N45A4330N45A4328Lisa3LisaLisa2Lisa5

Lisa H på den flesta bilderna och Edith är med på några

Hej Vänner!

Ni förstår inte hur mycket jag har kämpat idag för att få mitt redigeringsprogram att fungera igen. Höll på 3h i morse för att sedan inse att allt jag gjorde bara gjorde saken sämre. La sedan projektet på hyllan för att åka ner till Silverthorne för att spana en sista gång i butiker. Att tillägga var att vi har haft vilodag idag. På eftermiddagen har jag gjort klart mitt ekonomiplugg och sedan lyckades jag samla nerverna och fixa till datorn + Lightroom. Äntligen funkar det! Ni förstår inte hur glad jag blev. Kunde äntligen ladda över alla mina kamerabilder och redigera lite. Kan sitta i timmar och redigera när jag väl har tid…

Imorgon går vi in i sista träningsperioden, tre dagar fart innan vi åker hem på lördag. 06.00 ska vi befinna oss i backen för störtloppsträning imorgon.

Nu kommer ni få se massa bilder när jag har fått ordning på min dator 🙂

Puss&Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s