Bild

Next up – European cup- Norway

N45A4157

N45A4103

N45A4314

N45A4351

N45A4198

N45A4222

N45A4206

N45A4251Bilder från våran lediga dag i Denver

 

Hej på er!

Resan hem från USA gick bra trots att den var väldigt lång! Hade 10h mellanlandning på Island. Tog en bussen in till Reykavik och gick runt i stan 5h. Det var mörkt, vallt och blåsigt. Annrs fint! Ska ladda in bilderna från krameran så får ni se dem imorgon kanske.

Nu har jag varit hemma i Åre några dagar och laddat om. Bakat lussebullar och pepparkakor till jul, haft mamma på besök, tränat slalom, åkt fritt och kört några pass på gymmet och gjort klart kontrakt med sponsorer inför säsongen. Kan änn så länge presentera ICA Åre, Aim’n sportwear och Olsheden Invest som mina nya sammarbetspartner inför säsonge. Kommer bli superbra!

Imorgon rullar bilen mot Norge och Kvitfjell för första tävlingen för säsongen, Europacup i Super-G och kombination. Ska bli så kul att komma igång igen! 🙂

Vill pass på att tacka alla ni nderbara människor som har bidragit till min VM-satsning! Tusen tack, det är guld värt! 🙂 På onsdag är det sista dagen min sida på Sponsor Me har öppet, så om ni också vill bidra så besök sponsor.me/linivarsson.

Nu ska jag upp på gymmet och sedan börja packa!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s