Bild

Kvitfjell

N45A4835

N45A4838

N45A4839

N45A4843

Hej!

Här kommer några bilder från Kvitfjell. Det var dimmigt, blåsigt och regnit alla dagar så fick inte så många bilder. 

Tänkte att jag skulle berätta lite om mina planer framöver.

Imorgon flyger jag som sagt ner till Zurich för att sedan bila till Val d’isere och världscup premiären. Sedan är det förhoppningsvis två stycken inåka den 14:e och 15:e. Innan vi kör tävling på lördag den 16:e. Förhoppningsvis även Super-G tävling på söndag den 17:e.

Efter Val d’isere åker vi (Lisa, jag med tränare, servic osv) vidare till Italien och Val di Fassa. Där är det planerat två stycket störtloppstävlingar, Europacup. Sista racet kör vi den 22:a för att sedan flyga hem till Sthlm samma kväll. Ska sedan försöka ta mig upp till Åre för att jobba på ICA den 23:e-30:e december. Morgonen den 31:e flyger jag ner till Schweize, Saas fee igen för att fira nyår och spendera en vecka där. På min födelsedag den 8:e januari flyger jag vidare till Österrike för att köra en kombi och två Super-G race med start den 9:e januari.

Som ni hör är det ett fullspäckat schema och det är inte många dagar som är lediga. Desutom pluggar jag på 75% för tillfället. De dagar jag är ledig sitter jag därför med näsan i böckerna. Ska i alla fall ta en vecka ledigt över nyår och bara njuta och ladda upp batterierna igen inför vårens hektiska tävlingsschema. 🙂

Hörs i Frankrike!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s