Bild

Super-G and GS training

Hej!

Idag körde vi super-G träning mellan 8-11 här i Åre, störtloppet. Superfin morgon med klarblå himmel och -16 grader. Kl 12 gick vi över och tränade storslalom, tog 4 åk och sedan kände vi oss nöjda för dagen.

Imorgon ska jag tävla en FIS storslalom här i Åre, ska bli spännande! Älskar ju att tävla i min hemmabacke 🙂

Provade även min Gopro som jag fick i julklapp idag. Blev chockad hur skarpa och fina bilder de tar! Whoho vad jag kommer ha kul och mycket användning av den på alla resor! Så mycket enklare att ha med sig i fickan än min stora kamera! Tusen tack!

/ kram Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s