Bild

Birthday in Innerkrems/ AUT

DCIM100GOPROGOPR5919.JPGJag och Sara

DCIM100GOPROGOPR5917.JPG

DCIM100GOPROGOPR5918.JPG

DCIM100GOPROGOPR5913.JPGStart för tävlingarna DCIM100GOPROGOPR5915.JPG

08012018-GPTempDownload.jpg

Hej på er! 🙂

Nu befinner jag mig i Österrike och Innerkrems för att köra Europacup i Super-G och kombination. Idag har vi bara kört fritt i tävlingsbacken, ser väligt fint och lätt ut. Inte speciellt brant eller svårt alls, men jag brukar ha lite svårt att bara stå och glida också så det kommer bli en utamining i alla fall. Idag är det även min födelsedag! Var tvungen att tänka till när jag vaknade i morse, fyller jag 21, 22 eller 23..? Kom fram till att det var 22 detta år 🙂 Ska väl inte fira något heller här, kanske får baka en tårta eller något när jag kommer hem istället.

Imorgon är det kombination på kalendern, är fortfarande sjuk så hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar genomfröa tävlingen. Har legat i sängen och sovit hela dagen från jag kom ner från backen vid 12. Nu ska jag ta en dusch och släpa mig ner på möte och middag! 🙂

Kram på er! / Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s