Bild

Combine slalom

Tjabba!

Igår körde vi bara ett slalomåk här i Innerkrems, super-G till kombinationen blev ”inställd” eller flyttad till idag. Vädret var inte på topp direkt utan det spöregnade och var blåsigt och mjukt i backen. Krigade mig ut i slalomen med startnummer 64 och åkte ganska stabilt och snabbt det första partiet. Sedan hamnade jag på hälarna och så spårade det ur.

Nya tag idag, då det är Super-G som räknas både in i kombin och som en separat super-G tävling. Planerad besiktning är om 30 min men det verkar bli uppskjutet pga dimman. Får vänta och se helt enkelt.

I eftermiddag åker jag och Lisa vidare till Bad kleinkirchheim som ligger ca 6min härifrån. Där är det genomåk störtlopp världscup imorgon. Följt av ytterligare ett genomåk på fredag och sedan race på lördag. Tight schema men det ska bli spännande! 🙂

Kram/ Lin

En tanke på “Combine slalom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s