Bild

Cortina d’ampezzo

DCIM100GOPROGOPR6142.JPG

DCIM100GOPROGOPR6144.JPG

DCIM100GOPROGOPR6143.JPG

DCIM100GOPROGOPR5931.JPG

DCIM100GOPROGOPR6119.JPG

DCIM100GOPROGOPR5963.JPG

DCIM100GOPROGOPR6134.JPG

Ciao!

Nu befinner jag mig i Cortina d’ampezzo, Italien! Kom hit igår och har sedan dess bara tagit det lungt och försökt kurerat mig. Tog en promenad i byn igår som var väldigt mysig. Massa fina affärer och belysning överallt. Lyssnade sedan på några podcast. Lyssnar oftast på P3 dokument eller Framgångspodden. Efter att ha skickat in min sista uppgift i  engelskakurs i söndags, så har jag lite mer tid över att göra roligare saker, hehe.  Köpte även färgpennor och ett block igår så kunde måla av mig lite.

Idag har jag också bara tagit det lungt, har börjat plugga lite tyska genom olika appar vilket faktsik är väligt kul! Har som mål att plugga minst 20 min/ dag genom appen nu i vår när jag inte ska plugga något annat på univeristet.

Imorgon är det dags för fösta genomåket! Tjohoo

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s