Bild

Cortina- summering

DCIM100GOPROGOPR6231.JPG

DCIM100GOPROGOPR6229.JPG

DCIM100GOPROGOPR6247.JPG

DCIM100GOPROGOPR6243.JPG

DCIM100GOPROGOPR6242.JPG

DCIM100GOPROGOPR6241.JPG

DCIM100GOPROGOPR6239.JPG

DCIM100GOPROG0040540.JPG

DCIM100GOPROGOPR0530.JPG

18012018-IMG_6125.jpg

DCIM100GOPROGOPR6261.JPG

DCIM100GOPROGOPR6252.JPG

Hej!

Nu är jag tillbaka i Åre och har knappt hunnit uppdatera er något. Därför kommer nu en liten summering av veckan i Cortina.

Genomåken på störtloppet gick helt okay, var stabil och bra åkning. Gick dock lite för rund linje så det skulle jag tajta till, till första tävlingen. Första tävlingsåket gick väldigt bra, hade en tjat och bra linje och inga större missar, låg bra till på alla mellantider och över sista krönet/ hastighetskontrollen hade jag högst hastighet av alla. Hade ca 10km/h högre fart än vad jag hade haft dagen innan, flög därför längre över krönet och tappade balansen. Landade på bakändarna, satte mig ner och åkte in i nätet. Typiskt! Hade jag bara stått in de två sista svängaran (partiet jag varit snabbast på, på genomåken) hade det nog blivit en topp 15 placering. Aja sånt kan man inte tänka på såhär i efterhand.

Andra tävlingen gick väl sådär. Inget större fel på åkningen men gick tillbaka lite på min runda linje och gasade inte på lika i den nedre delen. Blev därför en 43.e plats tror jag? Vet inte ens vad jag hamnade, var i alla fall ganska bevsiken på åket. Bara att ladda om till Super-G tänkte jag.

I söndags när det var dags för Super-G var jag faktiskt riktigt taggad och hade ett bra mood på start. Lika mood som jag brukar ha när jag åker bra. Tyvärr var det för många tjejer som ramlade i nedre delen av banan och därför bröt det tävlingen några nummer innan jag hann köra. Snopet när man har besiktigat, väntat 4h, värmt upp och står på start och inte för köra.

Med andra ord var inte rikigt turen med mig denna vecka, men Cortina är min nya favoritplats och favoritstörtlopp. Rikigt fint och första tävlingen denna säsogn vi har haft  sol! Lite roligare att åka då också 🙂

Kom hem till åre i tisdags efter att först flygit till Sthlm, åkt tåg Sthlm- Bollnäs och sedan kört Bollnäs-Åre. Har nu några dagar hemma med träning, ingen skidåkning men två fyspass/ dag. Åker ner till Sthlm igen på lördag för att lyga ner till Munchen och Garmisch partenkirchen på söndag.

Nu ska jag iväg och köra roddintervaller.

Kram/ LIN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s