Bild

Olsheden Invest

Hejsan! 🙂

Är superglad att kunna presentera min nya huvudsponsor för denna säsong. Olsheden Invest, Fredrik Olsheden! Tack vare honom kan jag lägga mer tid, energi och fokus på att träna och tävla. Tusen, Tusen tack för all hjälp Fredrik! Det är guld värt!

Eftersom det har varit så otroligt mycket träning och tävling för mig denna säsong har jag dessutom knappt hunnit jobba något. De enda inkomsterna jag kan få genom skidåkning är prispengar när man är topp 5 på Europacup eller topp 30 på Världscup, förutom det är inkomsterna = 0. Det är heller inte gratis för mig att åka och träna och tävla med laget. Vi får räkna med att lägga ut ca 100 000kr/ säsong vilket jag får finansiera genom mina egna sparpengar (jobb på sommaren) och genom fantastiska människor som Fredrik Olsheden som kan gå in och hjälpa till! Har även fått hjälp av ett annan företag i byn och genom privatpersoner som har bidragit på sponsorme. Vill bara få fram att det inte alltid är en dans på rosor att vara elitidrottare, det är mycket tid och slit som läggs på att kunna få säsongerna att gå ihop också! Ännu mer frustrerade är det när företag lovar ett samarbete och sedan helt plötsligt drar sig ur eller slutar att svar, men det är smällar man får ta. Letar därför flera samarbetspartners för att få hela säsongen att gå ihop, så om ni vet någon eller kan tipsa om ett företag så maila gärna linivarsson@gmail.com

Vill tacka er alla så mycket! Tillsammans har ni underlättat min säsong otroligt! Så tusen tack till alla er som bidragit på sponsorme eller på annat sätt. Ni är grymma ❤

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s