Bild

Garmisch 2x downhill

Tjena!

Nu sitter jag på tåget upp mot Åre. Landade i Stockholm igår eftermiddag och har nu sovit en natt hos moster.

Tävlingarna i Garmisch gick väl sådär. Inåket i lördags gick åt skogen, missade två käppar… Den kortare tävlingen från Super-G start gick väl helt Okay fram till att jag gjorde en ganska rejäl miss i slutet och tappade direkt 1,5sek där. Typiskt! Dag två körde vi full längd. Samma där gick övre partiet helt okay men blev sent och tryckt i en sväng igen och tappade all fart och tid där. Gjorde dock en bättre nederdel och hade högsta hastigheten av alla i sista mätningen. 118km/h gick det i sista partiet, men innan första flacken gick det 125km/h för mig. Ganska rejäla hastigheter man kommer upp i, men det är kul 🙂 så länge man står på benen i alla fall.

Nu ska jag vara hemma 1/2 dag tror jag. Planen var att åka till Norge i morgonbitti och köra GS FIS, men är inte anmäld, har inget boende, har ingen bil eftersom min är på verkstan. Så vet inte hur jag ska få ihop det. Dessutom att sitta och köra ner till Oslo själv känns inte så lockande. Usch, hade herre varit hemma och tränat. Vi får se hur det bli helt enkelt.

(Tre övertas bilderna är från: Bildbyrån)

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s