Bild

Downhill- Victory- Norway

Hej!

Idag körde jag en störtloppstävlingen i Åre, var en FIS tävling som Team 2019 arrangerade. Tänkte att jag skulle hjälpa till att dra ner punkterna lite samtidigt som jag fick fina träningsåk i min favoritbacke! Två träningsåk igår + tävlingsåk idag, superfin bana, backe, väder och träning, samt att det blev en vinst också! Alltid kul 🙂

Nu sitter jag och mamma i bilen på väg till Oslo, Norge. Satte mig direkt efter mitt tävlingsåk i bilen och körde ner till Hälsingland för att hämta upp mamma. Ska tävla två storslalom i Wylle och Hakadal nu fredag och lördag! Ska bli spännande 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s