Bild

Sthlm- Brig – Pila- Crans Montana- Åre

11022018-N45A6040

11022018-N45A6059

Tjabba!

Nu håller jag på att packa för fullt iför nästa tour. Imorgon åker jag ner till Sthlm för att sedan flyga ner till Zurich på torsdag morgon. Torsdag- söndag ska jag spendera i Brig, strax nedanför Saas-Fee. På söndag åker jag sedan vidare till Pila, Italien och ska tävla storslalom, Super-G, kombi och Störtlopp, FIS-tävlingar. Tävlingarna slutar den 23:e och då åker jag vidare till Crans Montana för att köra Europacup Super-G och Störtlopp. Efter Europacupen har jag 1-2 dagar ledigt innan vi ska köra Världscup två dagar, även den i Crans Montana. Kommer med andra ord bli en fullspäckat tävlingsshema de kommande veckorna. Landar hemma i Sverige igen den 5:e Mars nästa gång.

Här är några av bilderna jag tog i studion med pappa i måndags. De ska friläggas och sedan är de klar för användning.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s