Bild

SuperG- Gold and silver

Tja!

Igår körde vi 2x Super-G här i Pila. Hade vallat skidorna utan flor denna gång så det gled lite bättre. Första trävlingen gick bra, trots en miss lyckades jag vara snabbast av alla. I andra tävlingen trodde jag att jag inte skulle komma längre än till första käppen, eftersom jag var så nära att ramla i starten. Trots den usla starten och en miss så tog jag en andraplats.

Lämnar nu Italien med två guld och ett silver, och några punkter lägre i både GS, SG och DH. Godkänd vecka med andra ord. Dessutom så härligt att få några fina dagar i solen! Nu åker vi mot Crans Montana för Europacup och Världscup.

( bilderna på mig, av : Klas Rockberg)

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s