Bild

Cancelled race

DCIM100GOPROGOPR6499.JPG

DCIM100GOPROGOPR6501.JPG

DCIM100GOPROGOPR6502.JPG

DCIM100GOPROGOPR6497.JPG

Tjena!

Konstig dag idag. Skulle ha kört ett genomåk och en tävling. Efter att de skjutit upp träningsåket 1,5h så fick vi äntligen starta. Sikten var dock väldigt dålig, flatljuset var brutalt och jag såg knappt vart jag skulle svänga. Åkte ur tre gånger och i sista branten kände jag att det inte var värt att riskera något så jag hasade ner de sista svängarna. Näst sist och 10 sekunder efter blev jag, men vad gör det på ett träningsåk. Ca 3h tog det innan de fick ner alla 56 tjejer i mål, och sedan ställde de in tävlingen. Vilket var smart eftersom målnen kom och gick och förhållandena var väldigt orättvisa.

Imorgon satsar vi på två tävlingar istället.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s