Bild

Trying the ladies’ downhill

DCIM100GOPROGOPR6540.JPG

11032018-IMG_4254

DCIM100GOPROGOPR6545.JPG

DCIM100GOPROGOPR6555.JPG

DCIM100GOPROGOPR6574.JPG

DCIM100GOPROGOPR6561.JPG

DCIM100GOPROGOPR6566.JPG

 

Hej!

Igår var jag upp i damernas störtlopp för att testa på framförallt hoppen. Två hopp, det första Hummelbranten (sista bilden) är ett litet stup där jag flög väldigt långt, efter mitt hopp ropade de upp i radion ”bromsa innan hoppet”, haha. De ska hyvla av kanten lite tror jag till träningsåken drar igång. Andra hoppet var dock inga problem alls och i övrigt ser banan bra ut! Superfint väder hade vi också 🙂

Idag var det dags för att köra första träningsåket, men Åre-vädret ville inte sammarbeta och det kom in snö och blåst. Cancelled med andra ord och nya försök imorgon. Isället blev det lite Super-G träning med Kurt, Nini och Otto. Lyxigt att vara själv i banan med tre tränare. Efter träningen gick jag på behandling hos Åre Fysiocenter och Andreas, för mina benhinnor/ vader . De körde tryck/ stötvågor som gör så jäkla ont men det blir förhoppningsvis bra efter. Körde sedan ett pass på gymmet efter det.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s