Bild

Olsheden Invest

Tja!

Äntligen har jag fått hem mina sponsor-kläder med Olshedens logga på! Tog alldeles för lång tid att få det fixat med rätt logga, hitta sömmerska osv, men nu är det i alla fall klart! Visst blev det bra?! Tycker det blev sjukt snyggt. Vill passa på att tacka Fredrik Olsheden och Olsheden Invest för all hjälp denna säsong. Hade det inte varit tack vare att Fredrik hörde av sig till mig i höstas, vet jag inte hur jag hade fått denna säsong att gå ihop… tusen tack, vilken hjälte! 😀

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s