Bild

Hafjell- NM

19032018-N45A6979

Hallu!

Nafjell, Norge bjöd på fina förhållanden idag, i alla fall på besiktningen. När vi sedan skulle köra igång med första genomåket kom det snö och blåst. Detta gjorde att det låg nysnö i banan när de första körde, att gå ut som nummer 5 var därför ingen höjdare. Försökte lägga mig i spåren för att skidorna inte skulle suga fast i blötsnön på sidorna, men spåren låg så runt och jag ville gå tajtare. Det blev med andra ord lite pankana av allt och jag blev tillslut långt efter. Imorgon hoppas jag på mindre snöstorm, eller senare startnummer, haha. Annars var åket helt okay och banan var superlätt och fin.

Detta var enda bilden jag fick innan kameran tog slut på batteri idag. Två glada norskor!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s