Bild

Sammarbete till 2019?

30032018-N45A7533

30032018-N45A7539

30032018-N45A7543

Hej igen!

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut. Vi håller på med SM-tävlingar under denna vecka och igår klarade vi att störtloppet. Ingen toppenåkning men lyckades knipa silvermedaljen i alla fall. Idag är det vila pga dåligt väder och imorgon kör vi igång igen med kombination.

Denna säsong har min huvudsponsor varit Olsheden Invest, Fredrik och hans företag har stöttat mig under säsongen för att jag ska kunna lägga så mycket tid och enegri som möjligt på att träna och tävla. Utan honom hade säsongen inte gått ihop. Tusen tack igen Fredrik. Förutom Olsheden har ICA Åre varit med och stöttat samt alla privatpersoner som bidragit på Sponsor.me. Ni alla är guld värda!

Är nu ute och jagar sammarbetspartners inför nästa säsong, då jag vill ha klart kontrakt osv innan säsongen drar igång i höst. Målet inför nästa säsong är alpina VM hemma i Åre. Är du eller någon du känner intresserad att göra ett sammarbete, och synas på sociala medier, jackor, mössor, bilen osv under nästa säsong, så hör gärna av er. Tar emot alla tips jag kan få, maila gärna på linivarsson@gmail.com TACK!

Kommer även sälja en plats på mina landslagskläder (bästa exponseringsplatsen) så där är det först till kvarn som gäller, eventuellt den som ger den bästa dealen. 🙂

Ha det bra!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s