Bild

Redbull Homerun 2018

IMG_5629Foto: Redbull

DCIM101GOPROG0147145.JPG

DCIM101GOPROG0147143.JPG

01042018-IMG_5562Foto: Victor Esteby

IMG_5563

Tjena!

En annan grej jag hann med under påsken var att köra Redbull Homerun. Tänkte ta det som en kul grej och ta mig ner lungt utan skador. Men efter att ha pratat med Hans Olsson så förstod jag att det nog var smartast att försöka ligga långt fram, och unvika folk som inte hade lika bra koll på var de hade skidorna.

Lyckades ta mig imål på 6 min och 16sekunder och blev därmed snabbast tjej ner. Blev chockad när de sa att jag vinnit eftersom jag inte alls hade gått in för det och åkt på storslalomskidor osv. Kul var de i alla fall men också sjukt jobbigt!! Prisutdelningen var häftig men så mycket folk! Priset var en falska bubbel som vi skulle spruta på publiken, men det var jag extremt dålig på, haha. Filmade även hela åket som jag tänkte lägga ut senare 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s