Bild

Done with season 17/18

27042018-N45A8124

27042018-N45A8140

27042018-N45A8149

27042018-N45A8152

27042018-N45A8153

Tja!

Sista skiddagarna för säsongen är nu gjorda. Avslutade lägret i Björnrike med två kanondagar på Super-G skidorna. Började vid 6.30 på morgonen och fick skotertransport upp varje åk, hann därmed 12st åk på 1,5h. Väldigt effektivt och bra träning!

Nu har jag lagt skidorna på hyllan för denna säsong. Har vait en väldigt hektisk säsong med massa nya grejer. Första året i landslaget med nya tränare och nytt team. Första året på Europacup-touren och på Världscup-touren! Helt galet. Mamma har frågat mig hela säsongen ”Trodde du det här förra året” – Nää, det trodde jag aldrig! Brukar jag säga. Det har gått så fort sista året, men det har varit så kul att få resa runt, testa nya backar och tävla mot de bästa i Världen.

Nu börjar några tuffa månader med fysträning, innan vi står på skidor igen i juli. Lätt att hålla motivationen uppe nu när man går förbi Åre torg varje dag och ser klockan som räknar ner tills dess att alpina VM börjar nästa år. Där ska jag vara med tänke jag 🙂 Nu är det bara att ligga på hårdträning fram tills dess!

Vill tacka alla sponsorer ännu en gång! Huvudsponsorerna: ICA ÅRE och Olsheden Invest, samt alla som bidragit på sponsor.me samt ni som bidragit och vill vara annonyma! + Verkstan i Åre och Hanson som hjälp till att fixa med utrustningen och Aim’n som bidragit med träningskläder. Tusen tack 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s