Bild

Gotland

 

DCIM101GOPROGOPR8299.JPGProvade på SUP för första gången, så kul!

DCIM102GOPROGOPR7979.JPG

Paddlade efter jobbet

IMG_7085Så fina solnedgångar här på Gotland!

IMG_7488Fotade för Aim’n och Winforce

DCIM101GOPROGOPR8298.JPGJag på SUP

DCIM101GOPROGOPR8178.JPGPoolen på jobbet (Slite strandby)

N45A9843Grillkväll med efterlängtade kompisar

n45a0557Mer fotning för Aim’n

n45a0765

n45a0487

n45a0800

n45a0428

n45a0697

Hej!

Hade en omröstning på Instagram och 98% röstade för att jag skulle fortsätta att blogga, så här är jag igen!

Vad har hänt sedan sista?

Jo, efter Schweize och Italien var jag först hemma ca 1vecka i Åre och gjorde fystester. Sedan kände jag att det blev lite ensamt och tråkigt i Åre, så jag kollade runt vad jag skulle kunna hitta på. Stephanie kom då med förslaget att hon skulle komma hem från USA och vi skulle dra till Gotland och jobba. Så blev det också. Åkte ner till Stockholm och hämtade upp step den 21 maj och sedan dess har vi jobbat på Slite Strandby och bott på hennes föräldrars gård i Rute. Det har varit tre supermysiga veckor med jobb, massa träning, kompisar, grillkvällar, kayaking, SUP, bad i kalkbrott, massa god mat osv. Ångrar inte en sekund att jag åkte hit i sista sekund.

Nu är min tid här på Gotland slut och imorgon åker jag vidare. Då bär det av ner till Schweize för lite semester! Det ska bli så härligt att inte jobba och dra ner på träningen för ett tag.

Ska försöka hålla er mer updaternade, Lovar!

(Flera bilder kommer när jag hunnit gått igenom alla)

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s