Bild

Sunday Schedule – Intervals and Hiking

06072018-N45A0960

06072018-N45A0963Utsikten från balkongen i sommarstugan.

14072018-N45A0977-2

14072018-N45A0981

God morgon på er!

Söndag idag och jag är ledig från jobbet! Ska iväg en sväng på gymmet och köra rodd intervaller. Två kompisar från högstatiet är i Åre över helgen så jag ska även ut på en hike med dem, ska bli kul! Ska även passa på att fota lite för ett sammarbete jag håller på med med Revolutionrace som gör outdoor kläder till fiske, vandring, jakt osv. Reultatet får ni se senare.

Träningsvärken i kroppen nu är brutal. Efter första dagen på fyslägret kände jag av i benen och rumpan (efter 1000 fallhöjdsmeter upp) men nu känner jag även av från crossfit passet vi körde i fredags. Vi körde då tre övningar för överkrppen: 1. Frivändningar, 2. Push press 3. Stående rodd. Sedan skulle vi köra 4st av varje och alla övningar i ett svep, i 15 min så många varv vi orkade. Del två på passet var styrka + kondiotion. Vi körde fem styrkeövningar, tex 20st marklyft, 30st squat, 30 st armhävningar osv och mellan varje övning sprang vi ett var runt förbundshuset och sedan på nästa övning på engång. Phu, jobbigt och kul var det!

Igår kunde jag knappt rör mig ur sängen när jag vaknade men efter att ha packat upp varor på ICA i 7h så var jag lite mer rörlig, som tur var hade jag vila på schemat igår och Hanna kom över för att äta middag!

De första bilderna är tagna i pappas sommarstuga och de de sista är från igår när åskovädret drog in över Åre.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s