Bild

Stelvio Italy

DCIM101GOPROGOPR8458.JPG

DCIM101GOPROGOPR8485.JPGJag, Helan och LisaDCIM101GOPROGOPR8472.JPGHelena och fysio Kia på startDCIM101GOPROGOPR8465.JPGHelena får tips från Laban och KurtDCIM101GOPROGOPR8469.JPGLisa uppdaterar @skiteamswedenalpine’s instagram stories DCIM101GOPROGOPR8466.JPGJag käkar macka DCIM101GOPROGOPR8468.JPGLagfoto DCIM101GOPROGOPR8462.JPGJag, Lisa och Sandra Näslund

Hej på er!

Nu är vi i Stelvio, Italien för första lägret på snö. Vi flög ner i måndags och har hittills åkt tre dagar och ca 60st åk! Resan hit var spännande då min bil gick totalt sönder 5min från Arlanda. Den dog på E4.an och vi tog oss ingesntans. Som tur var hade jag pappa med, så jag fick lifta till Arlanda och pappa fick stanna och vänta på en bärgare. Hann med flyget!

Första två dagarna körde vi fritt på slalomskidor och idag gick vi över och körde friåkning på storslalomskidorna. Det har gått väldigt bra hittills och det känns knappt som att jag har haft 3månader utan skidåkning. Vilket är skönt!

Sandra Näslund (världens bästa skicross åkare) är också med oss på detta läger, kul!

Imorgon ska vi börja åka lite kortkäpp och känna på hur det går. Ska försöka uppdatera er lite mer nu när säsongen börjar dra igång och jag har lite mer spännade att berätta än bara jobb på ICA och fysträning 🙂

Kram/ Lin

En tanke på “Stelvio Italy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s