Bild

1 September

01092018-IMG_1027

01092018-IMG_1029

Hej!

Fystesterna gick okay, även vo2max var en förbättring men inte så mycket som jag hade hoppats på. Men förbättrade mig på allt tror jag, så det var väl bra 🙂

I torsdags åkte jag ner till Hälsingland för att hälsa på både mamma och pappa en sväng. Idag var jag hos pappa och vi tog upp båten och bryggorna uppe i sommarstugan. Sedan bakade jag en Silviakaka med äpple i, den blev så god så här länkar jag receptet om ni vill prova! Vi har så goda äpplen i trädgården hos pappa i år, godaste svenska äpplena jag har ätit!

På måndagkväll går flyget mot Chile och snöläger nummer 2. Hoppas jag har fått med allt nu bara, haha.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s