Bild

Valle Nevado, Chile

06092018-N45A0020

Hej!

Tyvärr var det här den enda bilder jag lyckades ladda upp men det här otroligt!!! dåliga internet vi har här i Chile. Usch, vad less man blir när det inte funkar att läsa mailen eller öppna en sida på webben. Inser hur beroende man är av fungerade internet idag. Jag har dessutom börjat plugga, två kurser. Kan inte logga in på någon av studentportalerna för att hitta mina uppifter eller vara med på uppropen, så kommer nu ligga 3 veckor efter i två kurser när jag kommer tillbaka, om jag ens får behålla min plats när jag inte är aktiv på sidan. Less man blir, såg så mycket fram emot att plugga nu.

Aja, nog om internet. Vi har tränat GS i två dagar nu och det är superfint! Skidåkningen funkar bra och imorgon ska vi gå över till SG-träning. Mat, väder och hotell är också super så det finns inget att klaga på (förutom internet då).

Hoppas jag kan uppdatera er lite härifrån i alla fall. Har massa bilder jag vill visa 🙂

Kram/ Lin

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s