Bild

Saas- Fee camp nr 3

05102018-IMG_1684Glad Lin i säsongens nya landslagsjacka

05102018-IMG_0267Lagbild på hela vårt lilla fartlag. Foto: Klas Rockberg 04102018-IMG_1635Fotosession med skidförbundet

DCIM101GOPROGOPR8677.JPGSelfie med nya jackan, mössan från Helly Hansen och nya solbrillor från POC

DCIM101GOPROGOPR8676.JPG

DCIM101GOPROGOPR8672.JPGLisa byter om för dagen

DCIM101GOPROGOPR8666.JPGFin dag i backen

07102018-IMG_1736Jag rullar på rulle från Blackroll

07102018-IMG_1726Helena återhämtar sig med en Nocco!

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade er nu, som vanligt! Jag har fått lite klagomål från olika håll (Håkan och Ricke, här kommer en uppdatering) haha, men nu ska jag uppdatera er lite kort i alla fall.

Efter lägret i Chile hade jag 10 dagar ledigt i Åre. Jag jobbade två dagar på höstmarkanden i Åre, pluggade massa, firade moster som fyllde år, hälsade på mamma och pappa, fotade, hämtade nya landslagskläder inför säongen osv. Jag var även till Sundsvall och hämtade upp en ny Audi A4 som jag ska leasa i 2år. Tack Berners och Audi för hjälpen! Otroligt skönt och lyxigt att ha en fin och fungerade bil! Wow!!

De senste 6 dagarna har jag spenderat på en glaciär i Schweiz och snöläger nr 3 för säsongen. Vi fick ut alla sex dagar som planerat och vi har nött på med teknik i form av slalom och storslalom. Nästa läger börjar på söndag och även det är i Saas-Fee. Som tur är har jag en snäll pojvänn här nere, nära Saas-Fee så jag slipper åka hem för fem dagar ledigt. I stället kan jag slappna av, plugga och träna här nere i stället 🙂

Skiförbundet i form av Klas och Erik var även på plats för att fota de nya kläderna. Jag har även tagit egna bilder i studion som jag ska visa er i nästa inlägg.

En annan glad nyhet som räddade min säsong var att jag fick Riksidrottsförbundet och Svenska spels idrottsstipendium, eftersom jag pluggar på 75% medan jag tränar och tävlar alpint på elitnivå. Jag ska nu få gå på idrottslagan och ta emot stipendiet den 21 januari, så häftigt!

Tack för mig! Ska försöka återuppta bloggandet nu om ni vill!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s