Bild

Copper Mountain

Hej på er!

Nu befinner jag mig i Copper Mountain i USA för sista lägret innan racesäsongen drar igång. Vi kom fram i tisdags men tyvärr blev våra skidor och alla utrustning fast i Paris så vi väntar fortfarande på att få våra grejor…. vi har dock lånat ihop utrustning. Jag har Olles fartdräkt, Farups ryggskydd, Lisas goggles, Helenas muff, stavarna vet jag inge vem de tillhör och skidorna bör jag inte säga vems det är, men jag kan säga såhär. Jag åker på världens bästa HEAD skidor just nu! Så det är cool att få testa på dom.

Förhoppningsvis kommer Cargo och utrustningen ikväll så imorgon bör vi ha våra egna grejor igen. Vi har hunnit med två pass friåkning och två pass GS träning på dessa tre dagar.

För övrigt är det ju så himla vacker här! Ni ser ju på bilderna! Ser ut som en sagovärld med all fluffig snö och häftiga berg. Underlaget är också helt fantastiskt! Torr och greppig snö som är magisk att åka på, man känner sig som en världsmästare!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s