Bild

Another Super-G training done

Alla bilder tagna av Douglas Hedin

Tjabba!

Ännu en dag med träning avklarad här i Copper! 6:e skiddagen idag. Tredje dagen på rad med Super-G träning. De två första dagarna var ganska tuffa. Det var en lång och rak bana, det gick snabbt och avslutad med en brant som var slagig. Idag var det dock mycket skönare bana och underlag och åkningen kändes bättre igen!

Det är inte så långt kvar tills första tävlingen i Lake Louise nu! Nästa onsdag är sista träningsdagen här innan vi flyger vidare. Herre Gud! Men jag känner mig iaf lite mer redo för race varje dag som går, så det är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s