Bild

ICA Åre

Hej på er!

Säsongens huvudsponsor är min favorit-mataffär i Åre och mitt jobb (när jag är hemma och har tid) ICA Åre! Så kul! De var även med förra säsongen, men denna säsong klev de upp som huvudsponsor och nu har jag även deras logga på fartdräkterna och landslagsjackorna!

Så skönt att ha ICA Åre eftersom de funkade så himla bra förra året! De kan man lite på till 110% vilket är skönt när det annars är mycket annat att tänka på under tävlingssäsongen. Man vill helts inte hålla på att diskutera fram och tillbaka eller tjata på sponsorer som inte svarar… och därför är jag så glad att ha ICA Åre som är så bra, smidiga och snabba att ha att göra med.

Ni får passa på att kika in i deras nyrenoverade butik när ni är i Åre. Har blivit så fint och mysigt nu!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s