Bild

Zauchensse

18122018-7591991024_IMG_0282

 

18122018-lin_

Hej!

Nu befinner jag mig på ett hotellrum i Munchen. Jag har varit i Zauchensee/ Österrike på Europacup och tävlat i fryra dagar och imorgon flyger vi hem igen. Vi kom ner i söndags och i mån-tis körde vi inåk inför störtloppet. I går var det två stycken DH-tävlingar och idag ett Super-G race. Inåken gick okay och jag hade runt fjärde, femte tid. Tävlingen gick dock inte rikigt som planerat och jag blev 14 och 11. Åkningen känndes helt okay men det var bara något som gick sakta (ska inte skylla på vallan, men vill gärna, haha). Jag laddade i alla fall om till Super-G tävlingen idag som även den gick sådär. Inga större missar men jag kan krypa ihop mer i många partier. Slutade i alla fall på en 10.e plats vilket är mitt bästa resultat i Super-G i Europacupen. Jag punkatde även ner och förhoppningsvis räcker det till för att jag ska sänka min världsranking och få start på WC Super-G nu. Vi får se 🙂

Nu väntar en dryg vecka med julledigt! Åhh vad mysigt det ska bli 🙂

Om jag inte hinner uppdatera er något mer så önskar jag er en rikgit god jul!

Gå gärna in och följ mig på Facebook på Lin Ivarsson 2, där jag skriver om tävlingar, samt Instagram på linviktoria där jag lägger ut mycket bilder!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s