Bild

Latest

BildbyrånBildbyrånBildbyrån

Anja, hennes fru och FridaJag, Sandra och Fanny

Hej!

Senaste veckan alltså. Tävlingarna i Cortina gick inte riktigt som planerat och det blev en tung helg. 31:a första DH tävlingen var i och för sig mitt bästa resultat i WC än så länge. Ynka 9 hundradelar från de efterlängtade WC-poängen. Andra dagen missade jag och hamnade 36:a. Avslutade med Super-G på söndag och som pricken över i gick min stav av uppe på start, ingen extrastav fanns och i panik försöka vi tejpa ihop den, men den gick av i starten ändå… Aja, sånt som händer. Lämnade det bakom mig och flög i söndags kväll till Sthlm för att går på idrottsgalan.

Galan i måndags var superhäftigt! Fick stipendium från RF och svenska spel eftersom jag pluggar på 50% och tävlar alpint på elitnivå. Häftigt att se alla duktiga idrottsmän och idrottskvinnor i samma rum.

I tisdags flög jag tillbaka ner till Innsbruck och Garmish för att göra första inåket igår. Genomåken idag och igår gick okay. Förutom incidenten igår morse när vi räddade liv innan besiktningen (läs artikeln nedan). Har dessutom hunnit med att vara förkyld också så kunde inte trycka på så mycket + att jag blev avflagad efter halva åket idag.

Imorgon är det ändrade planer och Super-G står på schemat! Störtloppet kör vi på söndag istället! 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s