Bild

Roza Kuthor – 4x cancelled

Lin o marco (1 av 1)

28022019-N45A2795Fysio Sanna, Helena och coach Kurt

28022019-N45A2800Turister

28022019-N45A2790Racebacken 28022019-N45A2789Väldigt flack backe28022019-N45A2812Hela åker ner efter ytterligare en inställd dag

Hej!

Ryssland alltså… haha. Det är fjärde dagen i rad vi har inställt. Alla tre störtloppträningar blev iställda, och därmed också störtloppet. De ville istället satsa på två stycken Super-G tävlingar, idag och imorgon men inatt kom det ytterligare 3dm snö så tävlingen idag blev iställd. Imorgon är det sista föröket innan vi flyger hem igen på kvällen. Hoppas vi får till en tävling i alla fall. Tycker egentligen mest synd om de som precis är på gränsen till att kvala till WC-finalerna och nu inte får en ärlig chans. Eftersom detta är de sista tävlingarna innan finalerna.

För övrig har jag kunnat plugga kanske mycket när vi har haft inställt. Nöter på med min idrottspsykologi samt att jag pluggar tyksa genom en app på telefonen. Brukar varva dem om vartannat när jag blir less på ett ämne så tar jag det andra. Hehe.

Nu ska vi ta en sväng ner till OS byn för att kolla lite. Vi är somsagt 1h från Sochi i OS byn som heter Roza Kuthor. 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s